Click here to edit subtitle

O NAS

Mario Mix

Podjetje Mario Mix je eden izmed prvih ponudnikov barskega cateringa v slovenskem prostoru, specializirano na področju klasične priprave in postrežbe unikatnih ter standardnih koktajlov. 


Smo ekipa mladih ustvarjalcev klasičnega barmanstva, ki z navdušenjem in srčnostjo odkriva nova obzorja ter postavlja nove mejnike v svetu koktajlov. Naš glavni barman Mario je aktualni državni prvak v pripravi brezalkoholnih koktajlov ter podprvak v pripravi alkoholnih koktejlov. Profesionalni barmani iz naše ekipe so strokovno usposobljeni in nenehno izpopolnjujejo svoje znanje, uspešno sodelujejo na tekmovanjih v tujini in doma, ter spoznavajo nove trende, tehnike in postopke priprave koktajlov. Ljubezen do te umetnosti nas je v preteklosti vodila od sodelovanja na številnih pomembnih protokolarnih dogodkih doma in v tujini (priprava koktajla za angleško kraljico ter bivšega predsednika ZDA Georga Busha med njunim obiskom v Sloveniji in za druge eminence), do vodenja gostinstva v resničnostnem tv shovu Gostilna išče šefa.


Naš glavni cilj je ustvariti prepoznavno blagovno znamko Mario Mix z množico rešitev na področju priložnostne postrežbe pijač širom po Sloveniji, ki bodo omogočale prilagoditev in izpolnitev potreb ter želja najzahtevnejših naročnikov. Vsak zastavljen projekt temelji na sodelovanju ter upoštevanju individualnih želja in potreb naročnika, s katerim vzpostavimo partnerski odnos, tako da skupaj načrtujemo in oblikujemo končne rešitve. 


Ob vseh poslovnih aktivnostih dosledno uporabljamo in upoštevamo barmansko etiko in kodeks Svetovne barmanske zveze. Naše pomembno poslanstvo je med drugim tudi dvig kulture pitja mešanih pijač in preprečevanje zlorab alkohola.


Ponudba koktajlov

Naši koktajli so pripravljeni iz pijač prvovrstnega porekla in skrbno izbranih vrst sadja, s svojim prefinjenim izgledom pa vsakemu dogodku poklanjajo posebno vrednost. Lahko se jih streže na celovečerni zabavi, na krajšem sprejemu, pa tudi kot aperitiv pred obrokom ter kot dežistiv po obroku. Koktajli lahko celo prevzamejo vlogo vina pri jedi – gre za posebne unikatne koktajle, ki jih naš glavni barman ustvari na podlagi menija, tako da zaokrožijo paleto okusov ter odlično dopolnijo jedi. Med prvimi v Sloveniji smo se pričeli ukvarjati tudi z molekularno miksologijo, ki je posebna, ekskluzivna veja barmanstva, ki se poigrava z agregatnimi stanji snovi.


Širok izbor koktejlov, ki vam jih nudimo:


  • Standardni koktajli IBA (mednarodna barmanska zveza) med katerimi so najbolj priljubljeni: Mojito, Tequila sunrise, Cuba libre, Pina Colada, Sex on the beach...

  • Unikatni tematski koktajli po naročilu:

zaznamujejo namen in temo pogostitve (protokolarni dogodki, odprtja, razstave, rojstni dnevi, obletnice, poroke...).

  • Poročni koktajli, ki so barvno in dekorativno v skladu s temo, stilom in barvo poročne zabave, tako da povezujejo rdečo nit poroke
  • Luxury drinks s posebno razkošnimi dekoracijami (vrtnice, zlati lističi, perlice, karambole...)
  • Afrodizijaki (koktejli, pripravljeni iz naravnih sestavin, ki poživljajo in ogrejejo srce; rožmarin, meta, cimet, čokolada, fige, ingver...)

  • Wellness koktajli (naravni iztisnjeni sokovi, smoothie, frapé, extra smoothie obrok )

  • Molekularni koktajli (novost in atrakcija v Sloveniji)
  • ekskluzivni koktajli s sadnim »kaviarjem«
  • koktajli »za pojest«
  • dimljeni koktajli (koktajli , aromatizirani s pristno aromo dima raznovrstnega lesa, s posebnim vizualnim učinkom)

***Koktajle personaliziramo tudi s posebnimi karticami ali zastavicami z napisom po vaši želji (grafična podoba, inicialke, ime zabave...)***


Večji mobilni bar z LED razsvetljavo